Obrt za savjetovanje, pisanje i implementaciju projekata

LEVEL UP

12 svibnja, 2024IRedakcija

LEVEL UP

LEVEL UP je obrt za savjetovanje, pisanje i implementaciju projekata sufinanciranih od strane domaćih i inozemnih donatora.

Javni pozivi ne moraju biti Vaša briga, nego prilika ukoliko ih prepoznate i na vrijeme na njih odgovorite.

VRSTE JAVNIH POZIVA:

  • Općinski/županijski/federalni- Svake godine puštaju se Javni pozivi za pravna lica u BIH (poduzeća i NVO). Samo neki od njih su FMRPO, FMOIT,FMKS,FZOFBIH i dr.
  • Fondacije, inozemni donatori, ambasade- Istaknuti ćemo RH kao jedan od najvećih donatora BIH, a kontinuirano podršku pružaju; USAID( turizam, diaspora invest) Češka ambasada, Francuska ambasada i drugi.
  • EUROPSKA UNIJA- Stavljamo naglasak na EU4AGRI i EU4AGRI-RECOVERY 4-godišnji projekt koji se provodi u BIH u djelatnosti poljoprivrede. Njegovim završetkom naslijedit će ga novi program.

KLIJENTI:

  • OPG/OBRT I D.O.O
    djelatnost-poljoprivreda
    -Nama možete u potpunosti prepustiti administrativnu brigu o vašem gospodarstvu. Prijavu na općinske, županijske, federalne poticaje. Razradu projektnih ideja i prijavu na Javne pozive. Neka vaše gospodarstvo raste.
  • MIKRO/MALI/SREDNJI PODUZETNICI
    djelatnost: proizvodna, turizam, obrtnici
    Uvođenje novih tehnologija, nabavaka opreme i druge aktivnosti mogu biti sufinancirane Javnim pozivima s federalne razine i od strane drugih donatora.
  • NEPROFITNE ORGANIZACIJE
    djelatnost: sportski klubovi, udruge, mjesne zajednice i dr.
    Nemojte propustiti priliku za razvoj vašega kluba, nabavku opreme, kao ulaganje u naselja. Usredotočite se na projektnu ideju, a nama prepustite brigu oko svega ostaloga: dokumentacije, administracije, praćenja javnih poziva.

USLUGE:

Uz jednostavnu komunikaciju kvalitetna i profesionalna usluga pripreme projektnog prijedloga koja uključuje cjelokupni postupka, od same ideje, njene razrade pa do prijave projektnog prijedloga na planirani natječaj.

  • INFORMIRANJE: Praćenje javnih poziva i informiranje korisnika o mogućnostima prijave na natječaj.
  • PISANJE PROJEKATA: Oblikovanje projektne ideje u skladu sa smjernicama natječaja.
  • SAVJETOVANJE: Analiza trenutne situacije poduzeća, prihvatljivosti projektne ideje, definiranje cilja i planiranih aktivnosti.
  • IMPLEMENTACIJA: Tehnička podrška korisniku tijekom i nakon potpisivanja Ugovora, izrada izvješća i upravljanje projektom.

Iva Kovačević, mag.ing.agrobiznisa i ruralnog razvoja

-Više od sedam godina rada i iskustva u projektnom menadžmentu i aktivnostima kao što su izrada i implementacije projekata u agrobiznisu, turizmu, poduzetništvu i dr.

Za sve informacije javite se na:

mail: levelup.pisanjeprojekata@gmail.com

mob: 063-807-342

Instagram: levelup.pisanjeprojekata

Facebook: Level up- pisanje projekata

LEVEL UP – DIGITALNA BUSINESS CARD – IVA K.