Nogomet

Španjolci hvale Modrića: ‘Još uvijek je sila! Kapetan i mozak Reala’

prije 4 danaIRedakcija

Real Madrid CF v RCD Mallorca - LaLiga EA Sports MADRID, SPAIN, JANUARY 03: Luka Modric of Real Madrid CF during the LaLiga EA Sports match between Real Madrid CF and RCD Mallorca at Estadio Santiago Bernabeu on January 03, 2024 in Madrid, Spain. Madrid Santiago Bernabeu Madrid Spain Copyright: xAlexxPerezx RealMadridMallorca3ene 2


Središnji susret osmog kola španjolskog prvenstva i veliki madridski derbi između Atletico Madrida i Real Madrida završio je bez pobjednika (1:1), a Luka Modrić je igra za Real do 86. minute.

Hrvatski je nogometaš četvrti put od deset dosad odigranih utakmica našao mjesto u Ancelottijevih početnih 11, a sjajnom je igrom ispunio zadatak.

Modrić je za 85 minuta imao 72 dodira s loptom uz tri ključna dodavanja. Ipak, najviše se istaknuo svojim drugim savršenim učinkom, obzirom da je precizno dodao svih 58 lopti te je jedini u najjačim ligama kojemu je to ove sezone uspjelo.

Ponovno su španjolski mediji bili puni hvale za kapetana Vatrenih.

“Modrić je kapetan i mozak Reala. Odigrao je veliku utakmicu. Puno je pomogao Tchouameniju i u drugom poluvremenu je bio ključni igrač. Njegov nepogrešivi pas vanjskom nastavlja impresionirati i sada kada je napunio 39. Nedodirljiva preciznost, 100-postotna točnost Hrvata”, piše Marca koja ga je ocijenila osmicom.

“Modrić je još uvijek sila i to je dokazao. Imao je savršenu partiju s loptom, 58 dodavanja od isto toliko pokušaja. Dokazuje da je spreman imati veću ulogu”, smatra madridski AS.
Izvor: https://sportklub.n1info.hr/nogomet/spanjolci-hvale-modrica-jos-uvijek-je-sila-kapetan-i-mozak-reala/