HBŽ

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavilo tri Javna poziva iz oblasti poljoprivrede

prije 1 tjedanIRedakcija

Na temelju članka 56. Zakona o organizaciji tijela uprave u F BiH (”Službene novine F BiH”, broj 35/05) i članka 22. Programa utroška sredstava tekućih prijenosa „Potpora poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvoju“ utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2024. godinu („Narodne novine Hercegbosanske županije“ broj 5/24), Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavilo je tri Javna poziva:

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za Potporu mladim poljoprivrednicima s područja Hercegbosanske županije. Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava mladih poljoprivrednika s područja Hercegbosanske županije, s ciljem povećanja i unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje na gospodarstvu i zadržavanja mladih u ruralnim područjima.

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za Potporu mladim poljoprivrednicima s područja Hercegbosanske županije – Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva HBŽ (mpvs-hbz.gov.ba)

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata i aktivnosti udruga poljoprivrednih proizvođača. Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava registriranih udruga poljoprivrednih proizvođača s područja Hercegbosanske županije, za sufinanciranje projekata i aktivnosti u 2024.godini.

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata i aktivnosti udruga poljoprivrednih proizvođača – Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva HBŽ (mpvs-hbz.gov.ba)

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za potporu u oblasti agroturizma. Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava pravnih osoba s područja Hercegbosanske županije, za projekte, aktivnosti i troškove rada za uposlene (maksimalno 20% od dodijeljenih sredstava), u razdoblju od dana objave ovog Javnog poziva do 31. 3. 2025. godine, s ciljem promocije i razvoja agroturizma.

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za potporu u oblasti agroturizma – Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva HBŽ (mpvs-hbz.gov.ba)

Zainteresirani sve dodatne informacije mogu  tražiti u Ministarstvu ili na telefon 034/200-364, od 9-14 sati.