Biciklistički klub

MTB liga Tomislavgrad

28 lipnja, 2024IRedakcija

MTB LIGA TOMISLAVGRAD

Biciklistički klub Tomislav ponudio je nešto sasvim novo za svoje sugrađane.
Iako je tek nedavno osnovan, i broji oko 40-tak članova, već u prvoj godini svoga rada istaknuo se sa MTB ligom Tomislavgrad koja je započela 4.6.2024. godine i iza sebe ima već održana 4. kola. Spomenuta liga održava se svakog utorka u 18:00 sati, i mjesto održavanja je kod Šumarske kuće, a za preuzimanje startnih brojeva potrebno je doći 10 minuta prije samog starta.
MTB liga Tomislavgrad sa sobom donosi natjecanje u dvije kategorije i to za one najmlađe u dobi od 5 do 12 godina i kategorija odrasli.
Posebnost ove lige, svakako je to što nudi dječju ligu uz koju sam klub organizira prijevoz od zgrade starog hotela do Šumarske kuće, za one najmlađe kako bi na vrijeme stigli na sami početak utrke, koja se sastoji u dužini od 2 kilometra, kao i da članovi BK Tomislav brinu za sigurnost djece , jer imaju vodiča na početku i na kraju staze, a na taj način djeca imaju priliku uživati u ljepotama našega Kologaja.
MTB liga Tomislavgrad za odrasle predviđena je staza u dužini od 6 kilometara i sa sobom donosi dozu adrenalina i ljepote na jednom mjestu, jedinstvena prilika da se Kologaj upozna.
Biciklistički klub Tomislav vas poziva da u svoje kalendare utorke zabilježite za MTB ligu i doživite nešto drugačije. Želja ove je druženje i aktivno provođenje slobodnoga vremena. Liga će se održati još dva kola i budite dio ove lijepe priče MTB lige.
Biciklistički klub Tomislav također MTB ligu najavljuje s početkom jeseni nakon ljetne pauze.
MTB ligu Tomislavgrad pokrenuli su članovi Biciklističkog kluba Tomislav.