Za Anu Gloginja

Braća Duško i Željko Jokić sretno stigli u Ostrog

27 svibnja, 2024IRedakcija

Nakon  devet dana hodočašća braća Duško i Željko Jokić sretno su stigli u manastir Ostrog.  Manastir se nalazi u vijencu planine Ostrog u Crnog Gori. Smješten u stijeni na 900 metara nadmorske visine između Nikšića i Podgorice.

Braća Jokić o kojima smo već pisali, odlučili su se prije devet dana na plemeniti cilj. Hodočastili su za Anu Gloginju iz Drvara, koja je samohrana majka. Ana je ostala u invalidskim kolicima nesretnim slučajem, kada ju je 2019. godine na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu iz službenog pištolja ranio u kralježnicu policijski službenik. Liječnici su joj jedva spasili život i od tada je nepokretna. Ana je jučer odletjela u Tursku .Danas je u bolnici i čeka kada će biti operacija.

Ovim hodočašćem su htjeli prikupiti dodatna sredstva za Anino liječenje u Turskoj.

 

” Hvala Bogu sretno smo stigli do Ostroga. Pomolili smo se za Anu, i nadamo se da će operacija i liječenje u Turskoj dobro proći.” rekao nam je Duško.

Na pitanje kako je protekao put, Željko kaže: “Jako smo umorni, premoreni smo… Ali presretni i ispunjeni jer smo pomogli Ani.”

“Pod velikim smo utiskom, ne vjerujem da smo uspjeli. Ali očito uz Božiju pomoć sve je moguće. Osjećaj je neopisiv samo nas je jaka vjera u Boga dovela do cilja, pomolili smo se za Anu i vjerujemo da će joj sveti Vasilije pomoći. Dočekala nas je rodbina i prijatelji iz Glamoča i Drvara među njima i načelnik opštine Glamoč Nebojša Radivojša.” rekao je Duško za naš portal.

“Tijekom putovanja smo sretali ljude različitih nacija ,ali sve dobre ljude koji su nam pomogli putem da ispunimo svoj cilj. Želimo se svima njima zahvaliti, i hvala svima koji zovu na broj 1432, i tako pomažu Ani. ” kaže Željko.

Broj 1432 je dostupan za mtel korisnike do 31.5. Pozivom na broj pomažete Ani da skupi sredstva za liječenje.

Ovim putem moj-portal.net se zahvaljuje braći što su dopustili da i naš portal bude dio njihovog plemenitog cilja. Želimo vam brz oporavak, iako vjerujemo da neće dugo trajati.

Ostavljamo i broj računa na koji možete uplatiti i tako pomoći Ani.

Broj transakcijskog računa: 1544119994900135, matični broj klijenta je 949001, a broj ugovora 68528.