Park prirode Blidinje

Blidinje Bike Festival

16 svibnja, 2024IRedakcija

Blidinje Bike Festival jedinstveno je biciklističko iskustvo koje se tijekom vikenda u mjesecu srpnja organizira u Parku prirode Blidinje. U 2024. godini gledati ćemo 6 izdanje ovog festivala, a ove godine organizatori su događaj podigli par ljestvica više! Stoga i ne čudi činjenica da interes za sudjelovanje je najveći do sada.

U 2024 godini Blidinje BIKE Festival ulazi i kalendar Međunarodne biciklističke Federacije i postaje UCI događaj visoke UCI Class 1 kategorije. Također, u sklopu Blidinje BIKE Festivala u 2024 godini gledati ćemo i Balkansko prvenstvo na kojem će sportaši iz 12 zemalja Balkanske federacije da se bore za naslov Balkanskog prvaka.

I doista, jedna od najboljih stvari u bilo kojem sportu ili strasti (OK, opsesiji) je dijeliti vrijeme s mnoštvom pojedinaca koji isto razmišljaju. Kada je u pitanju biciklistička zajednica, naravno, mreža je snažna i živa.

I dok društvene mreže znače da možemo biti povezani s kolegama koji su ludi za biciklom na pola svijeta daleko u bilo koje doba dana ili noći, nema ničeg boljeg od odlaska negdje u prirodu i druženja u stvarnom životu.

Tri dana u srpnju/julu, MTB biciklisti iz cijele regije okupljaju se u vikend događaju koji je prepun biciklističkih utrka, cool događaja, zabave, smijeha i guštanja u prirodi i domaćoj klopi.

 

Ukoliko ste zaljubljenik u život na dva kotača, zabavne događaje i dobre provode sa ekipom, Blidinje Bike Festival je nešto što morate učiniti!

Ovo su 3 dana koje jednostavno ne možete propustiti! Za više informacija posjetite službenu web stranicu www.bbf.ba kako biste saznali sve što trebate znati o Blidinje BIKE Festivalu.

Registracije na UCI C1 XCM Herzegovina

Datum i vrijeme

12-07-2024 / 10:00 do
14-07-2024 / 20:00