Lijepa gesta

Načelnik Podstrane nagradio najbolje učenike biciklima

9 srpnja, 2024IRedakcija

Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić na tradicionalnoj podjeli svjedodžbi nakon završetka školske godine, uz prisutnost učitelja i roditelja, dodijelio nagrade najboljim učenicima Osnovne škole Strožanac – nove bicikle.

Namjera mu je bila dodatno stimulirati te nagraditi trud i napor koje učenici ulažu u svojim svakodnevnim školskim izazovima. Na taj način želio im je poručiti kako se zalaganje svakako isplati te koliko je važan i zdrav način života.

U suradnji s Odborom za školstvo i predškolski razvoj, na čelu s profesorom Ivanom Grbavcem, razrađeni su kriteriji prema kojima je svaka smjena dobila četiri najbolja učenika (po jednog najboljeg u svojoj generaciji – od 5. do 8. razreda) koji su nagrađeni. Ukupno je podijeljeno osam bicikala. U obzir su se uzimali samo učenici uzornog vladanja i bez pedagoških mjera. Prosjek 5.0 donio je najviše bodova, dodatne su donosila i prva tri mjesta na individualnom državnom natjecanju te prosjeci prethodnih razreda.

Nagrađeni su: Iris Ivandić, Ivan Gavran, Leona Sefer, Tadej Jozić, Filip Sunara, Marija Bosančić, Lucija Marie Marunčić iLucija Bagarić.

Načelnik je čestitao učenicima i njihovim učiteljima, pri čemu je naglasio da posebno zahvaljuje učiteljima na trudu kojim prenose znanje na učenike te kako je ponosan na cijeli kolektiv Osnovne škole Strožanac.

Izvor; https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/foto-nacelnik-podstrane-nagradio-najbolje-ucenike-biciklima/208381?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1dg4KvwD4oUkpPjHXJjI4kuDXnnwH3SHhb_LP5yGHZ95TLx5dqBYfOT1g_aem_DdFfM5KqOeDosSt0X-IhGw