Udruga Otac

Edukacija za roditelje: “Senzorni svijet našeg djeteta: Otkrivanje i podrška u okolini”

12 svibnja, 2024IRedakcija

Udruga Otac organizira edukaciju pod nazivom “Senzorni svijet našeg djeteta: Otkrivanje i podrška u okolini”, koja će se održati 14. svibnja 2024. godine, u malom amfiteatru HD Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 19:00 sati.

Ova edukacija ima za cilj pružiti dublje razumijevanje senzorne integracije djece te pružiti roditeljima alate i tehnike kako podržati njihovo svakodnevno funkcioniranje u obitelji i okolini. Renomirani stručnjaci, magistar rehabilitacijske pedagogije Mirela Artuković i magistar psihologije Antonela Marković, će voditi edukaciju pružajući vrijedne uvide i praktične savjete.

Mirela Artuković ističe se kao stručnjakinja u senzornoj integraciji i terapiji igrom, s bogatim iskustvom u edukacijsko-rehabilitacijskoj procjeni i tretmanu. Njezin pristup temelji se na individualnim potrebama i sposobnostima djeteta, pružajući personaliziranu podršku koja potiče napredak i razvoj. Kroz suportivne grupe, Mirela pruža roditeljima podršku i edukaciju za bolje razumijevanje i podršku razvoju njihove djece.

Antonela Marković, magistar psihologije, ističe se u pružanju sveobuhvatne podrške dječjem razvoju. Njezin pristup obuhvaća temeljitu psihološku procjenu djece te pružanje individualiziranog psihološkog tretmana. Organiziranjem grupa podrške za roditelje, Antonela stvara prostor za dijeljenje iskustava i međusobnu podršku.

Roditelji će na edukaciji imati priliku upoznati se s ključnim procesima senzorne integracije te razumjeti ponašanje, potrebe i mogućnosti svoje djece, što će im omogućiti poboljšanje obiteljskog života i interakcije s okolinom.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje da se prijave putem linka za prijavu i pridruže nam se na ovoj vrijednoj edukaciji koja će im pružiti korisne savjete i uvide za podršku u razvoju njihove djece.

Link na prijavu: https://udrugaotac.com/prijava-na-edukaciju/

Članak preuzat sa: pogled.ba