Sport

Najava: Malonogometni turnir Kupres 2024.

24 srpnja, 2024IRedakcija

Sa ponosom objavljujemo da se ove godine od 18.-28.srpnja na školskom igralištu OŠ fra Miroslava Džaje održava malonogometni turnir otvorenog tipa sa ciljem promoviranja grada, sporta i kulture.

Uz otvoreni turnir na kojem se do sad prijavilo 18 ekipa iz Hercegovine, Srednje Bosne i Dalmacije održava se i ,,Turnir sela” ,a  do sada se prijavilo 6 ekipa.

Prijave za turnir su do danas do 17 sati za kada je zakazano izvlačenje parova.

Nagradni fond turnira je 8.000KM! Završnica turnira igrat će se na Obiteljsku nedjelju, 28.7.2024.

Turnir će se održati na igralištu OŠ fra Miroslava Džaje .Igralište će za ovu prigodu biti posebno pripremljeno . Za publiku će biti postavljene montažne tribine sa 400 sjedećih mjesta. Uz to bit će i prilika za potpuni ugođaj uz piće i druge proizvode koji se mogu naći na ovakvim turnirima.

Generalni sponzor turnira : Općina Kupres

Zlatni sponzori : Farma Perčinović, Vukovarska gospodarska zona i Dolomit Kupres

Brončani sponzori: Kod Čupe Kupres, ŠGD Hercegbosanske šume , Grad Valpovo, Općina Baška voda, Adra Ski Kupres, Belfast pub Mostar, Caffe bar Stožer Kupres, i Hotel Kupres Commo doo

 

Hidracijski sponzori: Ožujsko pivo i Leda

Ostali sponzori i partneri turnira : DRUMS3B Prozor,HVIDRA Livno, Autoservis Tesla S,Caffe bar Bibac Kupres, Babić Commerce Prozor,RUŽA,Perkan Kupres,Caffe Konoba Kupres,RDI Kupres,SportplusWin kladionica , AlbaS Kupres, BC Dukić Tomislavgrad, Caffe IN Kupres, Caffe bar Tuki Kupres i Gradska kavana Kupres.

Izvor: https://www.kupreskiradio.com/najava-malonogometni-turnir-kupres-2024