Tomislavgrad

Mini basket liga

1 lipnja, 2024IRedakcija

Danas smo odigrali završnicu “Mini basket lige Tomislavgrada”. U prilogu se nalaze rezultati odigranih utakmica i konačan poredak ekipa. Zahvaljujemo se svim sudionicima ovogodišnje lige, također hvala roditeljima koji su svojom pristutnošću i navijanjem podržali ovu manifestaciju. A finale, kao i svako finale, privuklo je pažnju novinara, ovog puta ekipe @pro_televizija koji su došli ispratiti ovaj događaj, te uskoro će biti prilog sa razgovorom iz studija sa našim trenerima Krešimirom Krištom i Božom Lučićem.
Ova dva trenera zajedno sa trenerom @zkktomislav Markom Drmićem su naučili naše mališane prvim košarkaškim koracima i svojim predanim radom usadili im istinske športske tj. ljudske vrijednosti, koje će sigurni smo u naredim godinama rasti zajedno sa njihovim košarkaškim znanjem.
Za kraj želimo se zahvaliti svim sponzorima koji su nas podržali u ovoj sezoni i napomenuti da uz pehare za sve ekipe, svi sudionici u ovogodišnjoj “Mini basket ligi Tomislavgrada” dobili su medalje.
Pred nama je završni mjesec treninga, jer sa krajem ove školske godine selekcije mini basketa i škole košarke odlaze na zasluženi odmor.
U prilogu se nalaze slike, koje će vam prenijeti djelić današnje atmosfere i dio istinske dječje sreće

Ističu u Hrvatskom košarkaškom klubu Tomislav.