Emotivan oproštaj

Kroos je odigrao posljednju utakmicu za Real na stadionu Bernabeu

26 svibnja, 2024IRedakcija

Kroos je bio kapetan Reala protiv Betisa, a kada je istrčao na teren prošao je kroz špalir. Svi nogometaši Reala nosili su haljinu s njegovim prezimenom i brojem 8.

Real Madrid odigrao je 0:0 s Betisom na svom terenu u posljednjem kolu La Lige. Bila je to posljednja utakmica Tonija Kroosa (34) pred domaćom javnošću, jer se sjani veznjak povlači u igračku mirovinu nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj ovoga ljeta. Kroos je kao kapetan predvodio Reala, a kada je istrčao na teren prošao je kroz špalir. Svi nogometaši Reala nosili su haljinu s njegovim prezimenom i brojem 8 i emotivno su ga pozdravili.

Cijeli stadion mu je skandirao, a navijači su istaknuli i posebnu koreografiju. Iz igre je izašao u 87. minuti, a umjesto njega je ušao Ceballos. Uz aut-liniju igrača dočekala je obitelj s kojom se zagrlio u suzama. Real je već ranije osigurao naslov prvaka, a za sedam dana ga čeka utakmica finala Lige prvaka s Borussijom, pa je utakmica protiv Betisa prošla u mirnijem ritmu.

Izvor: https://bljesak.info/sport/nogomet/kroos-odigrao-posljednju-utakmicu-za-real-na-stadionu-bernabeu/455579?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1_YGJY-yVjvgDDtvtFqzR7o2sFKbn6oWFqaAfUyaBccdyKoDWogteM2fA_aem_ASTaZiB3mpXQROgstYt0GCyB3YBeamL95nu10OoaSwcVZ6UB4-gJSfG30nIxyiy45CiFz3Yy-uvelFAQZhFMFdBx